Novi Sad
12.12.2014.
16:02
Profesor Veselin Lazić umro je u Novom Sadu u 78. godini.
  • Juraj Poničan

    27.01.2015 17:43
    Bio je fantastični covek,ja sam sa sa nim stretio u 1980 godine na Institutu za poljoprivrednu tehniku.Sest mesjeci som bio kako mlady pedegog iz Slovačkog Poljoprirednog Univerziteta u Njitri na specijalizaciji i on je bio moj mentor
    Hvala mu .Saučešče njegovoj porodici.


    Dr. Juraj Poničan

    Sloavčki poljoprivredni univerzite u Njitri

    ( u ovom vremenu penziji)
  • s

    13.12.2014 18:11
    Divan covek,originalan i vredan.Gospodin Laza i unuk imaju na koga da se ugledaju i ponose.Neka mu je laka crna zemlja,njegova ,vojvodjanska.
  • zivan

    13.12.2014 00:59
    Zaljubljenik Vojvodine
    Odlazi veliki zaljubljenik Vojvodine,i one folklorne kakvu je predocio kroz PCESU, i one hipermoderne kakvu je podsticao kao spiritus muvens agoudrzenja 100 plus.
    Bio je aktivista Vojvodjanskog kluba od pre osnivanja, ali i redovni posetilac Festivala nauke gde je o najnovijm naucnim i tehnoloskim novitetima slusao i saznavao od studenata svojih studenata. Vec duboko zasao u osmu deceniju, neprekidno je isticao kako i nadalje uci( ne cita ili prati) svakodnevno. Pasionirano je skupljao knjige o ovoj ravnici, podsticao izdavastvo i bio medju najagilnijim osnivacima Poljoprivrednog muzeja.
    Zbogom Veso, ostajes vecno delom, aktivitetom i razumevanjem onih koje drugi nisu mogli, ili nisu zeleli, prihvatiti.
  • lucia

    12.12.2014 19:56
    Jedan od stubova
    otpora ponižavanju Vojvodine, stubova odbrane njene vekovne multikulturalnosti i tradicije, osnivač PČESAe. Trudio se da sačuva vrednosti kojima se svaka normalna zemlja ponosi - tragove sopstvene istorije. Bez uticaja trenutne politike, onako kako su je stvarali vojvodjani svih nacionalnosti od davnina do danas. Hvala mu. Saučešće njegovoj porodici.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna